top of page
Limburgse trouwfotograaf vangt emotioneel moment tussen bruid en bruidegom

Mijn werkwijze 

Wanneer je de beslissing neemt om in Limburg te trouwen, komt er een overweldigende hoeveelheid voorbereiding op je af. Hoewel sommige bruidsparen de hulp van een professionele weddingplanner inroepen om hen bij te staan, kiezen anderen ervoor om alles zelf te regelen. In dat geval is het van onschatbare waarde om te weten waar je aan begint en om te kunnen vertrouwen op de expertise van de professionals die je inhuurt.

Een ervaren trouwfotograaf speelt hierbij een cruciale rol, en kan je waardevol advies geven en handige tips delen om de fotografie perfect aan te laten sluiten bij jullie wensen. Het is belangrijk om te begrijpen hoe het proces en de werkwijze van een trouwfotograaf eruitzien, zodat je vol vertrouwen kunt samenwerken om de meest memorabele momenten van jullie bruiloft vast te leggen."

19-branding-shoot-joyce-by-jessica-jongman-JJP08701.jpg

Laten we kennis maken

Een kennismakingsgesprek is altijd een belangrijk onderdeel van het hele proces. Dit gesprek is ook altijd vrijblijvend. Tijdens dit gesprek vertel ik jullie over mijzelf, mijn werk, wat je van mij verwachten enz. Ook bespreken we samen jullie dag. Is er al een planning of nog niet. Wat zijn jullie wensen en voor hoeveel uur wil je een trouwfotograaf. Ik laat jullie verschillende trouw albums zien zodat je echt een idee hebt wat je krijgt na jullie trouwdag. 

"Limburgse bruidsreportage - Onvergetelijke momenten vastgelegd

De offerte 

Elke bruiloft is uniek en elk bruidspaar vult de dag in na eigen wens. Dat betekent dat je na ons kennismakingsgesprek een offerte op maat krijgt. Deze offerte is 14 dagen geldig en daarmee staat jullie datum 14 dagen op concept in mijn agenda. Bij akkoord ontvang je een aanbetalingsfactuur van 25% daarmee is jullie datum definitief. Dan is het wachten tot de grote dag! 

Limburgse huwelijksfotograaf legt romantische dans vast

Love shoot 

Kies je voor het complete 12 uurs pakket, dan zit daar ook een loveshoot bij inbegrepen. Een love shoot is handig omdat je al een beetje kunt oefenen en het gevoel ervaart hoe het is om op de foto te gaan. Deze love shoot plan je in tussen het boeken en de trouwdag. Wanneer? Dat is helemaal aan jullie! 

Jullie trouwdag 

Het is eindelijk zo ver! Jullie dag is aangebroken. Geniet van het eerste tot het laatste moment. Ik weet als geen ander hoe snel deze dag voorbij is. Je mag van mij als trouwfotograaf verwachten dat ik de planning in de gaten houd indien nodig. Ik ben altijd op de achtergrond aanwezig en ik luister naar jullie wensen. Je mag alles los laten en genieten. Niks is mooie dan de spontane en verliefde gezichten naar elkaar. 

Limburgse huwelijksfotograaf legt romantische dans vast

Na de bruiloft 

De dag is voorbij, jullie genieten nog volop na en gaan misschien zelfs wel op huwelijksreis. Geniet daarvan. Wij gaan hard aan de slag om alle foto's 1 voor 1 na te lopen en een mooie selectie te maken. Wist je dat je al binnen 1 week een kleine preview krijgt? Binnen 6 tot 8 weken zijn de foto's klaar. Je ontvangt dan een online galerij waar je alle foto's kunt zien en een mooie selectie kunt maken voor jullie trouw album. 

"Buitenbruiloft met uitzicht op de Limburgse natuur - Trouwfotograaf

Album proces 

Jullie trouwalbum wordt iets unieks en tastbaar. Een album die geheel door jullie zelf wordt samen gesteld. Welke foto's komen erin? Welke omslag vind je mooi? Welke foto mag er op de voorkant van het album? Alles wordt door jullie zelf gekozen met mijn professionele hulp. Na dit gesprek gaat alles in bestelling en dan mag je ervan uitgaan dat binnen 3 weken jullie album door mij persoonlijk wordt geleverd. 

46-branding-shoot-joyce-by-jessica-jongman-JJP08965.jpg

Yes ik wil! 

Het aller belangrijkste is dat er een wederzijdse klik is. En als het van beide kanten een ja is, dan kijk ik er onwijs naar uit om jullie dag vast te leggen. 

bottom of page