top of page
375678368_917017740102008_8219195107767180423_n.jpg

Joyce van Puijvelde

55-branding-shoot-joyce-by-jessica-jongman-JJP09025.jpg

Welkom!

Ik ben een enthousiaste fotograaf, moeder, en levensgenieter. Mijn grootste drijfveer is blijven groeien en leren. Thuis vormen we een bruisend gezin van vijf. Het leven zit vol avonturen. Mijn passie ligt in mijn werk als bruidsfotograaf in Limburg, waarbij ik vanaf het allereerste contact met het bruidspaar tot de oplevering van onvergetelijke herinneringen betrokken ben.

 

Het Mooiste Vak Ter Wereld

Ik geniet van de kleine genoegens van het leven. Samen met mijn gezin op pad gaan of juist ontspannen in de tuin zitten, geeft me energie om het meeste uit elke dag te halen. Het ontmoeten van nieuwe mensen is een geweldige bonus van mijn werk. Het vastleggen van bruiloften is een ongelofelijk plezierige ervaring. Ik deel in de voorpret en de huwelijkskriebels van elk bruidspaar. Telkens weer beschouw ik het als een grote eer om een bruiloft in mijn eigen stijl te mogen documenteren. Ik ben oprecht van mening dat ik het mooiste vak ter wereld beoefen.

Wat Anderen Zeggen Over Puijvelde Trouwfotografie

Klantvriendelijk, gespecialiseerd, betrouwbaar, spontaan, altijd bereikbaar, meedenkend, gepassioneerd en vooral een buitengewoon aangename ervaring.

Even Voorstellen

Ik ben Joyce van Puijvelde, en ons gezin telt drie kinderen van 14, 14 en 12 jaar oud. Al zeven jaar lang beoefen ik mijn passie voor fotografie, en ik ben trots op hoe snel mijn werk is gegroeid. Net zoals ik altijd blijf leren en ontwikkelen, wil ik deze groei met jullie delen ♥

Misschien denk je nu, "Heb ik haar niet eerder gezien?" Inderdaad, ik ben ook het gezicht achter Puijvelde Fotografie. Omdat bruidsfotografie echter een aparte specialiteit is en ik dit duidelijk wilde benadrukken, heb ik besloten om dit los te koppelen van mijn studiofotografie.

Wat zeggen bruidsparen?

Bruidsfotografe limburg

In één woord WAUW! We hebben een schitterende dag gehad mede door Joyce. Wat we zeker een dikke pluspunt vinden is de loveshoot van te voren. Zo leer je elkaar kennen en weet je ongeveer wat er gaat komen tijdens de bruiloft. Ze is van het begin tot het einde zeer betrokken geweest wat erg fijn was. De avond van de bruiloft al verschillende mooie foto's mogen ontvangen. De dag erna al een mooie preview gekregen waar we nog steeds van nagenieten. Dat laat zien dat ze professioneel is en haar afspraken nakomt. We raden Joyce zeker aan!!

Bettine en Remco

De beste trouwfotograaf van Limburg

Via mijn collega zijn wij in contact gekomen met Joyce en daar hebben wij zeker geen spijt van gehad! Joyce verstaat haar vak. Ze is enthousiast, flexibel en denkt goed mee. Fotograveren is haar passie en dat zie je ook duidelijk terug in de resultaten, wat een geweldige foto's en fotoalbum heeft ze gemaakt! Als je een leuke, spontane en enthousiaste fotografe zoekt, met oog voor details en op de juiste momenten, spontane foto's weet te schieten, dan raden wij Puijvelde fotografie voor meer dan 200% aan!

Kimberly en Mike

De beste trouwfotograaf van Limburg

De samenwerking met Puijvelde fotografie was vanaf moment 1 perfect. Uitgebreide kennismaking, veel vrijheid in wensen en uurplanning. Alles was bespreekbaar. Een fotografe waar ik voor eeuwig goede herinneringen aan koester.
Tijdens de trouwdag voelden wij ons ieder moment prettig en vertrouwd alsof we haar al jaren kende. Ze stond open voor ideetjes, spontane ingevingen en ook veel gezelligheid.
Twijfel niet langer en leer haar kennen via een vrijblijvende kennismaking, wij kijken er met 100% happiness aan terug.
 

Sharon en Tim

bottom of page