top of page

Liefde bij De Grote Hegge in Thorn

2 jaar verplaatsen, 2 jaar corona en eindelijk was het zo ver voor Anniek en Roy. Wat hebben ze hier naar uit gekeken. En anders ik wel. Ondertussen hebben ze zelfs een dochter gekregen super leuk! Dus nu niet trouwen met z'n 2-en maar met z'n 3-en.


Ik mocht beginnen bij de bruidegom. Roy was bij zijn ouders samen met hun dochtertje. Er waren echt wel al zenuwen aanwezig maar hij hield zich enorm goed. Het omkleden gebeurde samen met pa, ma en zijn zus. Mega gezellig! Bij Anniek was het ook drukke boel. Een hoop gelach en heel veel lol van alle dames die er rond hingen. De lachbuien van boven waren tot beneden te horen. Heerlijk!

Eindelijk was het tijd voor de first look. Roy wilde zijn aanstaande zo graag zien dat hij de auto recht voor de deur parkeerde uit de auto jumpte en zo snel als mogelijk naar de deurbel. Echter vergat hij de fotograaf hierin :-) Maar met een beetje aansturing snapte hij wat de bedoeling was en kon eindelijk zijn mooie aanstaande bruid gaan ophalen.


Op naar een prachtige dag op de Grote Hegge in Thorn. Een top trouw locatie waar echt alles goed geregeld is. De ceremonie van Anniek en Roy was ontzettend mooi maar ook heel persoonlijk. Waar 2 dierbare het woord van de ambtenaar overnamen en een hele mooie speech verzorgde. Het was af van begin tot eind. Ik heb een top dag met jullie gehad. Lieve Anniek en Roy, ik wens jullie heel veel goeds en moois in de toekomst. En dank je wel dat ik jullie mocht leren kennen.
66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page